Condoomautomaat waar kan je er eentje vinden?

Condoomautomaat

 

De automaten waar je anoniem condooms uit kan halen, iedereen kent ze wel. Je gooit er een paar euro in en je hebt je condooms vaak makkelijk als je er een nodig hebt als je er niet op voorbereid was. En ja zonder condoom is ook niet echt veilig. Deze automaten zijn daarom ook vaak te vinden in uitgaansgelegenheden, baren en cafés.

Waar staat een condoomautomaat?

Op de website sense.info vind je een tool waarmee je condoomautomaten in je buurt kan vinden, deze werkt erg makkelijk. Je vult hier in wat je zoekt: Condoomautomaat. En dan vul je gewoon je postcode in en de tool laat dan zien op een kaartje waar bij jouw postcode een condoomautomaat staat, dit is het adres van de tool: https://www.sense.info/sense-jouw-buurt/adressen-de-buurt. Ik denk niet dat alle condoomautomaten erop staan, maar wel een hoop gok ik.

Geen condoomautomaat in de buurt

Zijn erop de plaats waar je woont helemaal geen condoomautomaten te vinden, wat doe je dan? Je kan natuurlijk gewoon bij de drogist bij jou in de buurt een pakje condooms halen. In elke plaats is wel een drogisterij. Maar je kan ze natuurlijk ook online bestellen. Dit is heel makkelijk en snel. Je hebt veel online webwinkels die condooms verkopen, bijna alle bekende drogisterijen zijn tegenwoordig online te vinden zoals Kruidvat. En veel andere webshops verkopen ook condooms. Je hebt ook webwinkels die alleen condooms en toebehoren verkopen https://www.condooms4all.nl is een goede condoom webwinkel.

Een condoomautomaat kopen

Wil je zelf een condoomautomaat bestellen voor in je kroeg ofzo. Er zijn een hoop aanbieders op internet te vinden. Je typt dan gewoon in google in condoomautomaat kopen en je krijgt een hoop resultaten in de zoekmachine. Op een condoomautomaat maak je misschien wel een beetje winst per verkochte condoom, maar het zal niet echt heel veel zijn. Maar het is wel fijn voor je gasten als ze beschikbaar zijn natuurlijk.